Velkommen til
Hedegaardsvej 10, 5466 Asperup
Tlf: 52588822 Mail: nraaby-rideklub@live.dk

Klubben lukker ALLE dage kl. 22:00

Det er derfor ikke tilladt at opholde sig i klubbens stalde, eller at benytte klubbens faciliteter efter denne tid.
Skal du til stævne mv en morgen før der er fodret, skal du fodre de stalde du forstyre samt give besked om dette til den der fodre morgen.

Stald personale søges
Fra 01/09 søger vi en medhjælper på Nørre Aaby rideklub.
Arbejdstiden er Mandag til Fredag fra 13:00 - 16:00
Arbejdstiden kan blive udvidet lige som vi gerne vil kunne bruge dig som afløser ved sygdom både som underviser på vores elev hold i hverdagen og som medhjælper i stalden i weekenden.

Dine arbejdsopgaver vil være at lukke heste ind fra fold - give middagsmad til hestene samt andet forfaldende stald arbejde.

Vi forventer du er fyldt 18 og har erfaring med at have med heste at gøre og kan arbejde selvstændig.

Du vil blive sat godt ind i det hele, før at du kommer til at arbejde alene.

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte klubbens formand Søren Danielsen på 60802500.

Din ansøgning skal sendes til Søren Danielsen på:
nraaby-rideklub@live.dk

PT. Har vi ingen ledige bokse på NÅR.

Men kontakt gerne Mette Weimar på 20193812 for nærmere information om dette, eller hvis du vil på vores venteliste.

INFO: Da Denne hjemmeside er ny, er det KUN de medlemmer, som har deres hest(e) stående på NÅR, som må oprette sig på denne side.

Dette er er for at gøre det nemmere for bestyrelsen at få alle medlemmer kørt rigtig ind fra starten i vores nye system.
Vi vil her på siden melde ud til øvrige medlemmer om hvornår vi er klar til at kører øvrige medlemmer af NÅR ind i dette system.

Vi har en hjertestarter, som er i den gamle ridehal ved siden af Sekretariatet.

Se klubbens BEREDSKABSPLAN

Bliv sponsor og få reklame på rideklubben TRYK HER. og se hvordan.