Velkommen til
Nørre Aaby - Rideklub
Hedegaardsvej 10, 5466 Asperup
Mail: nraaby-rideklub@live.dk

Ferien er snart slut, og alle elevhestene glæder sig til at møde alle jer elever igen.
Vi er startede op med undervisning på elev holdene igen.

Ønsker du at starte på et elev hold eller har du spørgsmål i forbindelse med elev undervisningen, er du meget velkommen til at kontakte Jeanette på: 30261239

Klubben lukker ALLE dage kl. 22:00

Det er derfor ikke tilladt at opholde sig i klubbens stalde, eller at benytte klubbens faciliteter efter denne tid.
Skal du til stævne mv en morgen før der er fodret, skal du fodre de stalde du forstyre samt give besked om dette til den der fodre morgen.

PT. Har vi ingen ledige bokse på NÅR.

Men kontakt gerne Mette Weimar på 20193812 for nærmere information om dette, eller hvis du vil på vores venteliste.

På grund af mange telefon opkald til formanden om div. spørgsmål, er der telefontid mellem 12 - 15 Tirsdag til Torsdag.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at sende en mail med dit spørgsmål på: nraaby-rideklub@live.dk

Søren Danielsen 60802500

INFO: Da Denne hjemmeside er ny, er det KUN de medlemmer, som har deres hest(e) stående på NÅR, som må oprette sig på denne side.

Dette er er for at gøre det nemmere for bestyrelsen at få alle medlemmer kørt rigtig ind fra starten i vores nye system.
Vi vil her på siden melde ud til øvrige medlemmer om hvornår vi er klar til at kører øvrige medlemmer af NÅR ind i dette system.

Vi har en hjertestarter, som er i den gamle ridehal ved siden af Sekretariatet.

Se klubbens BEREDSKABSPLAN

Opsigelse af staldkontrakt af et medlem

Bestyrelsen har modtaget flere klager på en opstalder og har i den forbindelse i samråd med DRF og klubbens udlejer set sig nødsaget til at opsige deres staldkontrakt.

På grund af de personfølsomme oplysninger der er i denne sag, har vi desværre ikke kunne melde noget ud før nu.

Opsigelsen er blandt andet sket da vi gennem længere tid også har kunne set at klubbens ve og vel ellers ville kunne lide støre tab.

Flere har over for bestyrelsen tilkendegivet at de ser sig nødsaget til at finde et andet sted at være, da de ikke har følt at NÅR er den samme klub som den har været før denne opstalder fik boks i klubben.

Da NÅR er en klub hvor vi i hverdagen er mange menesker, er det også god pli at tage hensyn til sine medmennesker i klubben, men også dette har været et problem, både over for medlemmer og over for klubbens udlejer som ellers ønsker at gøre meget godt for klubben.

Formanden har tilbudt møde med omtalte opstalder, men har fået svar retur om at bestyrelsen skulle svare på den mail som opstalder har fremsendt bestyrelsen. Denne mail er der fra bestyrelsens side svaret på.
Med det svar opstalder giver retur, opfatter bestyrelsen at der ikke ønskes et møde.

Vi er selvfølgelig kede af at vi har måtte tage denne beslutning, men som valgt til en bestyrelse ser vi det som en opgave at bestyrelsen skal varetage klubben. Det er på ingen måde noget vi har lyst til at skulle gøre igen, men for at det fremadrettet kan være en god oplevelse at komme ud til sin hest for alle har vi set os nødsaget til dette.

Mange vil måske synes at vi bør ha håndteret denne sag på en anden måde, men vi har nu valgt denne måde og håber på at medlemmerne vil støtte op om dette, så vi kan få en god klub at være i igen.

Bliv sponsor og få reklame på rideklubben TRYK HER. og se hvordan.