Velkommen til
Nørre Aaby - Rideklub
 Tlf: 60802500 Mail: nraaby-rideklub@live.dk

PRIS: 150,- pr hest. MÆGDERABAT: 500,-  = Ubegrænset antal!

Skema til tilmelding finder du HER

Oversigt over grupper finder du HER

Katalog og Tids plan finder du HER

Vi har nu ledige bokse på NÅR.
kontakt Mette Weimar på 20193812 for nærmere information om dette.

Prisstigning pr. 01/10-2014

Efter sidste staldmøde var der ønske om at klubben fik ansat en ekstra person til at hjælpe Linda med at lukke ud og ind.
Pt. har Linda kun kunne nå ca. 30 heste, så vi har været ude og søge efter en ekstra person til at hjælpe hende med dette.
Den nye hjælper starter pr. 01/10-14 og vi er derfor nødtil at sætte prisen op med 100,- for ud og indlukning. ( 50,- i prisstigning for udlukning )
Den nye hjælper er pt. ikke fundet, men Søren har Torsdag den 21/8 samtale med flere om dette job.
Jobbet bliver til at starte med fra 13:00 - 16:00 i hverdagene.
Der vil blive mulighed for at man kan tilkøbe ekstra service i form at udmugning af boks mv.

Så frem du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen :-)

INFO: Da Denne hjemmeside er ny, er det KUN de medlemmer, som har deres hest(e) stående på NÅR, som må oprette sig på denne side.
Dette er er for at gøre det nemmere for bestyrelsen at få alle medlemmer kørt rigtig ind fra starten i vores nye system.
Vi vil her på siden melde ud til øvrige medlemmer om hvornår vi er klar til at kører øvrige medlemmer af NÅR ind i dette system.

Bliv sponsor og få reklame på rideklubben Tryk her. og se hvordan.

Tak til vores Sponsorer: